Terrorfrykt grep New York - oljeaksjer tynget

To bjellesauer ble applaudert på et Wall Street som fikk nye terrortrusler å tygge på.

Tore Meek / SCANPIX
Børs

De amerikanske børsene endte blandet tirsdag.Dow Jones steg marginale 0,04 prosent til 17.489,50, Nasdaq 0,03 prosent til 4.986,02, mens den bredere S&P 500-indeksen gikk tilbake 0,13 prosent til 2.050,44.Tyske terrortrusler Investorene ble i løpet av ettermiddagshandelen lokal tid forstyrret av meldingene om at tysk politi hadde mottatt en alvorlig trussel om et angrep mot et fotballstadion i Hannover.Kampen mellom Tyskland og Nederland ble avlyst på kort varsel, og det samme ble en konsert i byen.- Dette bidrar definitivt til litt nedside i aksjer, sier senior markedsstrateg John Caruso hos RJO Futures til CNBC.- Styrer unna risiko Samtidig var holdningen avventende før onsdagens referat fra det forrige rentemøtet i Federal Reserve (Fed minutes).- Folk ser ut til å ville holde seg unna alt som innebærer risiko på kort sikt, sier sjefstrateg JJ Kinahan i TD Ameritrade.På makrofronten steg konsumprisene som ventet i oktober, mens industriproduksjonen kom inn på den skuffende siden .Det samme gjorde boligmarkedsindeksen fra National Association of Home Builders (NAHB).Wal-Mart-rally Blant enkeltaksjer utmerket Home Depot seg med en oppgang på 4,4 prosent til 126,18 dollar etter å ha lagt frem kvartalstall.Selskapet leverte også en bedre guiding enn ventet for helåret 2015.Wal-Mart ble også belønnet etter sin kvartalsrapport. Aksjen steg 3,5 prosent til 59,92 dollar.I oljemarkedet var fokuset tilbake på det globale tilbudsoverskuddet, og WTI-oljen gikk tilbake 2,6 prosent (1,07 dollar) til 40,67 dollar fatet.ExxonMobil falt 1,2 prosent til 79,96 dollar, mens Chevron endte i minus 0,5 prosent på 91,03 dollar.

Nyheter
Børs