To kjøpsanbefalinger - en salgsanbefaling

Investtech rykker ut med to kjøpsanbefalinger. Samtidig advares det mot en investering.

Børs

I onsdagens rapport fra Investtech anbefales kjøp av aksjer i XXL og Gjensidige Forsikring mens Golden Ocean får en salgsanbefaling.Les også: Stig Myrseth ser flere investeringsmuligheter- XXL ASA ligger i en stigende trend på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at selskapet er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorer er økende. Kursen tester tidligere motstand ved 92,70 kroner, og et etablert brudd gjennom dette nivået vil være et nytt kjøpssignal. RSI over 70 indikerer at aksjen har et høyt og positivt momentum. Positiv volumbalanse på mellomlang sikt styrker trendbildet. Innsidevurderingen er negativ etter at en meldepliktig investor solgte aksjer for over 21 millioner i slutten av oktober. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Gjensidige Forsikring har hatt en positiv utvikling etter at kursen ga et kjøpssignal fra en dobbel-bunn-formasjon i slutten av forrige måned. Aksjen beveger seg innenfor en stigende trend, og videre oppgang indikeres. Det er ingen motstand over dagens nivå, og ved en reaksjon tilbake ligger det støtte ved 135 og 127 kroner på mellomlang sikt. RSI over 70 indikerer et positivt momentum i aksjen. Innsidescoren er negativ etter at et styremedlem har solgt 1244 aksjer denne måneden. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.- Golden Ocean Group Limited har brutt ned gjennom gulvet i en fallende trendkanal. Dette signaliserer en sterkere falltakt og fortsettelse på en nedgang. Negativ volumbalanse viser at aksjen faller på høyt volum, mens den reagerer opp på lavt volum. Dette indikerer at investorene er redde for ikke å komme seg ut av aksjen når noe skjer, mens de er avventende til å kjøpe på stigende kurser. Risikoen er høy ettersom det ikke ligger et definert støttenivå under dagens kurs. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.

Nyheter
Børs