Ukens 18 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 18 aksjer på Oslo Børs.

Børs

Aksjestrategene Kristian Tunaal i DNB Markets og Erik Roland i Nordea Markets, og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management anbefaler ifølge DN i alt 18 aksjer denne uken.Roland og Tunaal er enige om Bakkafrost, Havfisk, Tanker Investments og Aker-kontrollerte Ocean Yield.Ukens 18 anbefalte aksjer BakkafrostDNBGjensidigeHavfiskHöegh LNGLerøy SeafoodNRC GroupOcean YieldOpera SoftwareOrklaProtector ForsikringStatoilStorebrandTanker InvestmentsTelenorVeidekkeXXLZalarisDNB-porteføljen har stadig klart høyest avkastning så langt i år, med 26,6 prosent.Porteføljene i Arctic og Nordea Markets er opp hhv. 20,4 og 9,0 prosent.Hovedindeksen står (per 16/11) i pluss 4,9 prosent så langt i år.

Nyheter
Børs