Ukens 19 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 19 aksjer på Oslo Børs.

Børs

Aksjestrategene Kristian Tunaal i DNB Markets og Erik Roland i Nordea Markets, og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management anbefaler ifølge DN i alt 19 aksjer denne uken.Roland er enig med Tunaal om Havfisk og Aker-kontrollerte Ocean Yield, og med Collett om DNB.Ukens 19 anbefalte aksjer BakkafrostBW LPGDNBGjensidigeHavfiskHöegh LNGLerøy SeafoodMarine HarvestNRC GroupOcean YieldOpera SoftwareOrklaProtector ForsikringQ-FreeStorebrandTanker InvestmentsVeidekkeXXLZalarisDNB-porteføljen har stadig høyest avkastning hittil i år, med 27,6 prosent.Porteføljene i Arctic og Nordea Markets er opp hhv. 24,0 og 10,5 prosent.Hovedindeksen står (per 23/11) i pluss 7,1 prosent så langt i år.

Nyheter
Børs