Advarer mot to aksjer

Investtech advarer mot to aksjer. Samtidig trekkes det frem en aksje som kan stige i verdi.

Børs

I torsdagens rapport fra Investtech anbefales salg av aksjer i DNB og Norwegian mens RCL får en kjøpsanbefaling.Les også: Tre faktorer kan ødelegge aksjemarkedet i 2016- Royal Caribbean Cruises ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen ligger nær gulvet i trendkanalen, og har i tillegg igjen brutt opp gjennom motstanden ved 800 kroner. Videre oppgang signaliseres. Aksjen har ikke noe etablert motstand over dagens kursnivå, mens det ved reaksjoner tilbake er god støtte rundt 800 kroner. Aksjen er imidlertid negativ på innsidehandler etter flere innsidesalg i oktober og november. Vurdering: Svak kjøpskandidat, skriver Investtech.- DNB ASA ligger i en fallende trend og videre nedgang innenfor trendkanalen indikeres. Tidligere har kursen vendt opp når kursen har kommet ned mot 103 kroner. Mange har dermed oppfattet aksjen som billig, og kjøperne har kommet i flertall. Vi sier dermed at aksjen har støtte ved 103 kroner. Skulle kursen derimot bryte ned gjennom støtten, vil det signalisere videre nedgang. Neste støttenivå ligger i så fall ved 100 kroner. Fem innsidere har kjøpt DNB-aksjer for tilsammen to millioner kroner i løpet av de siste tre ukene. Innsiderne viser dermed at de anser aksjen som gunstig priset for kjøp, og aksjen er nå maksimalt positiv på innsidehandler. Vurdering: Svak salgskandidat, skriver Investtech.- Norwegian Air Shuttle viser en svak utvikling innenfor en fallende trendkanal. Videre negativ utvikling indikeres, og det ligger motstand opp mot taket av kanalen. Aksjen nærmer seg motstanden ved cirka 327 kroner. Dette åpner for en reaksjon ned. I så fall ligger det støtte ved 287 kroner. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.