- Det har blitt noen liter champagne

- Men jeg har jobbet hardt hele mitt liv, sier jetsetdronningen Edna Falao.

Børs

- Crémant og rødvin drikker jeg hver kveld. Jeg har aldri sånne, hva heter det, hvite dager? Nei, det tar jeg aldri. Jeg klarer aldri å legge meg før kl.03, sier Edna Falao til Dagbladet og legger til;- Til det er livet for kort.Norges første kvinnelige speedwaystjerne er etter hvert blitt mest kjent for sitt famøse jetset-liv. Selv om hun ikke liker betegnelsen hun har fått etter å ha menget seg med verdensstjerner i St. Tropez i årtier, har hun lært seg å leve med den, skriver avisen.- Jeg lever av jetsettere og koser meg i godt selskap. Men jeg vil ikke kalle meg for en selv. Det har blitt noen liter champagne, men jeg har jobbet hardt hele mitt liv, sier Falao til Dagbladet.