Har rundet 200 millioner kunder

Norsk telegigant har nå bikket 200 millioner kunder på verdensbasis.

Telenor-sjef Sigve Brekke Foto: Iván Kverme / Finansavisen
Børs

Telenor har nå nådd 200 millioner kunder på verdensbasis, opplyses det i en melding. - Mange i Telenor kan huske da vi nådde en million kunder - som var en historisk milepæl i seg selv. Verden har endret seg dramatisk siden den gang og det samme har mobiltelefonens rolle. I dag finnes Telenor i hendene på mer enn 200 millioner mennesker fra Malaysia til Norge, sier konsernsjef Sigve Brekke i en kommentar.Telenor er tilstede i 13 markeder i Asia og Europa. Selskapet etablerte seg i Ungarn for 21 år siden og startet sin første asiatiske virksomhet i 1996. I årets tredje kvartal genererte Asia mer enn halvparten av konsernets omsetning. Norge og resten av Europa stod for cirka 20 prosent hver. I løpet av de siste ti årene har Telenor anskaffet 170 millioner nye kunder.