Innsiden tapte litt til

Finansavisens innsideportefølje taper enda litt til børsen.

Børs

Finansavisens innsideportefølje falt 1,9 prosent i forrige uke, mens hovedindeksen på Oslo Børs gikk tilbake 1,0 prosent.Innsiden tapte dermed ytterligere litt terreng til markedet.Porteføljen er ned 11,2 prosent så langt i år, mens børsen er opp 2,8 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Oljemygg så rødt North Energy ble tatt inn 20. november etter at styreleder Anders Onarheim kjøpte aksjer for 3,9 millioner kroner.Aksjen gikk 5,7 prosent i minus sist uke, og er nå ned 13,8 prosent siden den ble tatt inn.Én aksje gikk enda svakere: SpareBank 1 SR-Bank falt 5,9 prosent.Frontline noterte seg også for en nedtur - nærmere bestemt 2,5 prosent.Ukens lyspunkter ble Entra og Q-Free, opp hhv. 2,5 og 2,3 prosent.Ingen endringer gjøres denne gang.