Knallrødt på Wall Street

De amerikanske børsene endte uken med markant nedgang.

Tore Meek / SCANPIX
Børs

Amerikanerne avsluttet uken med kraftig nedgang på Wall Street fredag.Dow Jones falt 2,10 prosent til 17.128,55, noe som er den verste dagen siden 1. september. Den bredere S&P 500-indeksen endte ned 1,78 prosent til 2.005,55, mens teknologitunge Nasdaq falt tilbake 1,59 prosent til 4.923,08.Også hele uken sett under ett endte i rødt. Til tross for onsdagens renteheving og påfølgende solide oppgang på Wall Street.Dow Jones falt totalt 0,8 prosent, mens S&P 500 og Nasdaq endte ned henholdsvis 0,3 og 0,2 prosent.- I forbindelse med Fed har vi fjernet en del usikkerhet. Det er fortsatt noe usikkerhet om inntjeningen fremover, og vi vil nok oppleve noe volatilitet i markedsprisingen, sier sjeføkonom i TIAA_CREF, Timothy Hopper, til CNBC.- Markedet i grunn gått tilbake til der det var før (the Fed). Lave oljepriser har vært vanskelig for markedet å akseptere, sier strateg i Prudential Financial, Quincy Krosby, til nettstedet.