Kongsberg melder om våpenkontrakt

General Dynamics Land Systems har valgt Kongsberg-system.

Walter Qvam. Foto: Kongsberg Gruppen.
Børs

General Dynamics Land Systems har ifølge en børsmelding meddelt Kongsberg  at «Protector» Medium Caliber Remote Weapon Station (MCRWS) er valgt som 30 millimeter våpensystemløsning  til Stryker-kjøretøyene. - Vi er svært tilfredse med at vår Protector MCRWS har blitt valgt som løsning til denne Stryker-brigaden. Systemet er et resultat av flere års målrettet arbeid  for å utvikle et system med kapasitet og ytelse som er påkrevd for denne type kjøretøy, sier Espen Henriksen, administrerende direktør i Kongsberg Protech Systems, i en kommentar.- Dette er en meget viktig milepel for vår nyeste innovasjon innen dette området, Medium Caliber RWS, og vi ser frem til denne nye fasen av samarbeidet med den  amerikanske hæren og General Dynamics Land Systems,  sier Walter Qvam, konsernsjef i Kongsberg Gruppen.

Nyheter
Børs