Lite julestemning i Asia - børsene er blandet

Det er ikke mye som peker mot et julerally tirsdag.

Børs

Forhåpningene om et julerally de siste par dagene før jul forsvinner fort, og det er få tegn til at det kommer noen opptur innen julaften, skriver CNBC.Dermed er de asiatiske markedene blandet, og investorene ser trolig mer mot potensielle utfordringer neste år enn de venter på julen.- Utsiktene til vedvarende sterk dollar, svak global vekst og lavere råvarepriser i første halvå betyr at både resultater og aksjer kan lide, sier Kathy Lien i BK Asset Management til CNBC. - Vi ser etter en korreksjon i aksjer i begynnelsen av 2016, sier hun. Tirsdag morgen er Nikkei 225 i Japan opp 0,10 prosent, mens den bredere Topix-indeksen legger på seg 0,39 prosent.Kinesiske CSI 300 faller på sin side med 0,08 prosent, mens Shanghai Composites er ned 0,17 prosent.Hang Seng i Hong Kong er helt flat, sør-koreanske Kospi legger på seg 0,52 prosent, mens Taiex i Taiwan er opp 0,13 prosent.Australske S&P/ASX 200 legger på seg 0,15 prosent.