Oljeanalytiker: - Det jeg ville satt penga på

Oljeanalytiker Torbjørn Kjus i DNB Markets var torsdagens gjest i HegnarTV.

Børs

Oljeprisen var tema da Torbjørn Kjus, analytiker i DNB Markets var gjest i HegnarTV torsdag.Meglerhuset har fortsatt et oljeprisestimat på 60 dollar for 2016, men Kjus utelukker ikke at man kan få langt lavere priser ved inngangen til året.Han sa blant annet at han var bekrymret for janaur- og februar-månedene.- Hvis en rik kunde ringer deg og har 100 millioner han skal plassere, og har fått anbefalt å sette alt i Statoil. Hva sier du da?Kjus påpeker at han ikke har mandat til å uttale seg om Statoil, men kommer med et annet hett tips;- Da ville jeg satt penga på å kjøpe en Brent-kontrakt med toårslevering, som du får for 50 dollar per fat i dag. Da har du to år på deg til å se bedre oljepriser. Da mener jeg at risk-reward ser bra ut. Jeg tror det er mulig at oljeprisen kan touche 100 dollar i løpet av to år, men den kan ikke touche null, sier Kjus til Hegnar.- Hvis du girer den litt og, og du får rett, kan det bli mye penger, kommenterer programleder Stein Ove Haugen.- Det kunne være et morsomt spekk det, Trygve?SE HVA TRYGVE SVARTE HER!