Rødland forlater Spetalen

Glen Rødland begynner i HitecVision over nyttår.

Børs

Glen Rødland, Øystein Stray Spetalens nære samarbeidspartner de siste ti årene, starter som seniorpartner i private equity-selskapet HitecVision, skriver DN.Dermed flytter han ut av kontorene til Spetalen og Ferncliff etter ti lukrative år.- Jeg har hatt ti fantastiske år som har vært både morsomme og lærerike. Noen vil også hevde at de har vært lønnsomme. Jeg har i alle fall ingenting å klage på. Men det er noe som heter «skomaker, bli ved din lest». Jeg har først og fremst min kompetanse og erfaring innen olje og gass, sier Rødland til DN.På spørsmål om det har vært noe vondt blod mellom ham og Spetalen svarer Rødland følgende:- Nei, det er ikke noe vondt blod. Men det er blitt lite olje- og gassinvesteringer sammen det siste året. Jeg har kjøpt ut Øystein fra Gross Management.Rødland starter i HitecVision 1. januar.

Nyheter
Børs