Serendex nærmer seg lisens i Japan

Serendex Pharmaceuticals har inngått intensjonsavtale med et farmasiselskap

Børs

Serendex Pharmaceuticals har inngått en ikke-bindende avtale med et farmasiselskap vedrørende en mulig fremtidig tildeling av en eksklusiv lisens for preparatet «molgramostim» i Japan. Dette går frem av en børsmelding fredag.En endelig avtale vil i så fall utløse milepælutbetalinger på inntil 11,5 millioner dollar.Den potensielle lisensavtalen ventes dog ikke å ha vesentlig effekt på kontantstrømmen i 2016 og eller de tre første kvartalene av 2017.- Vi er henrykte over denne potensielle avtalen med den strategiske partneren. Det beviser vårt syn om at det finnes reell etterspørsel etter, og et betydelig globalt marked for, vårt fremtidige produkt, sier Serendex-sjef Kim Arvid Nielsen i en kommentar.Les mer her.