Spetalen foreslår styremedlemmer

Øystein Stray Spetalens Strata Marine & Offshore har nå kommet med sine anbefalinger om styremedlemmer i Nickel Mountain Group.

Øystein Spray Spetalen Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
Børs

Nickel Mountain Groups hovedaksjonær, Øystein Stray Spetalens Strata Marine & Offshore, har gitt sine anbefalinger for nytt styre i forkant av selskapets ekstraordinære generalforsamling 23. desember, opplyses det i en melding.Spetalen eier gjennom Strata Marine & Offshore 12,5 prosent av aksjene, og anbefaler nå at styret består av tre medlemmer. Einar Greve foreslås som styreleder, mens Gunnar Hvammen og Per Dalemo foreslås som styremedlemmer.Det foreslås også at styret årlig skal få godtgjørelser på totalt 1,8 millioner svenske kroner. 900.000 kroner av dette er forslått som godtgjørelse til styreleder, mens 450.000 kroner hver til de to styremedlemmene.Les hele meldingen her.