Tidligere Fredriksen-megler skal ha skjult 485 mill. i inntekt og formue

Men Økokrim-tiltalte Stein Harald Schie nekter for skattejuks.

Børs

135 millioner kroner i inntekt og over 350 millioner kroner i formue fordelt over en periode på ni år. Det er beløpene som Økokrim mener 63-årige Stein Harald Schie skulle ha skattet for, og som er listet opp i tiltalen mot ham, skriver VG.Ifølge hans forsvarer Nicolai V. Skjerdal bestrider Stein Harald Schie at han har unndratt skatt. Han er bosatt i utlandet og nekter skatteskyld.Ifølge VG har Schie vært under etterforskning etter en anmeldelse fra skattemyndighetene i 2013, bekrefter politiadvokat Elisabeth Frankrig til avisen.- Det er en stor sak, med store beløp, mot en enkeltperson. Dette er snakk om de beløpene som ikke er oppgitt til beskatning, sier Frankrig til VG/E24.Schie står oppført som eier av en rekke eiendommer i Lier i Buskerud, og kjører Rolls-Royce når han er i Norge, ifølge avisen.