Venter å fatte konseptvalg for fase to av Johan Sverdrup i 1. kvartal

Statoil venter å fatte konseptvalg for fase to av Johan Sverdrup-utbyggingen i begynnelsen av 2016.

norne
Børs

Statoil venter å fatte konseptvalg for fase to av Johan Sverdrup-utbyggingen i 1. kvartal 2016.Det skriver Upstream fredag, ifølge TDN Finans.Konseptvalget var opprinnelig planlagt for 4. kvartal 2015, ifølge avisen.Tross forsinkelsen er det fremdeles ventet at produksjonen for fase to skal starte i 2022.Kilder innen industrien sier til avisen at det er uklart hvorvidt det vil bli bygget en ytterligere prosesseringsplattform.I tillegg har Statoil og Petoro ulik mening om investeringsnivået i andre fase.Statoil ønsker ikke å kommentere om det er uenigheter rundt prosesseringskapasiteten i andre fase.

Nyheter
Børs