Advarer mot to aksjer

Investtech advarer mot to aksjer. Samtidig trekkes det frem en aksje som kan stige i verdi.

I tirsdagens rapport fra Investtech anbefales salg av aksjer i Archer og Wilh. Wilhelmsen mens Lerøy Seafood får en kjøpsanbefaling.Les også: Tre faktorer kan ødelegge aksjemarkedet i 2016- Lerøy Seafood Group ligger i en langsiktig stigende trend og videre oppgang indikeres. Det ligger motstand over dagens kurs ved tidligere topper rundt 330 kroner, og et eventuelt brudd gjennom dette nivået vil være et nytt kjøpssignal. Ved en reaksjon tilbake har aksjen støtte i gulvet av trendkanalen og ved 275 kroner på mellomlang sikt. Positiv volumutvikling indikerer en økende optimisme blant investorer. Dette styrker aksjen på kort sikt. Aksjen er nøytral på innsidehandler. Vurdering: Svak kjøpskandidat, skriver Investtech.- Oljeserviceselskapet Archer viser en svak utvikling på både kort og lang sikt. De siste dagene har investorer presset kursen ned gjennom støtten rundt 4,40 kroner for å bli kvitt aksjene sine. Dette har utløst et salgssignal og en videre økning av pessimismen hos investorene indikeres, noe som tilsier et videre kursfall for aksjen. Et eventuelt brudd opp over 4,40 kroner igjen, vil imidlertid være et positivt signal. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech.- Wilh. Wilhelmsen ligger i en fallende trendkanal og fortsatt negativ utvikling innenfor denne indikeres. På kort sikt tester aksjen støtte ved 32,80 kroner og et brudd under dette nivået vil være et salgssignal. Ved en reaksjon opp ligger det motstand ved 36 kroner på mellomlang sikt. Negativ volumbalanse bekrefter den svake utviklingen og indikerer en overvekt av pessimister blant investorene. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.