Finansdirektør slutter i biotek-selskap

Øystein Omvik slutter i Hofseth BioCare, og selger samtlige aksjer han har hatt i selskapet.

Gründer Roger Hofseth. Foto: Finansavisen.

I en børsmelding sluppet sent mandag kveld opplyser Hofseth BioCare ASA at selskapets finansdirektør Øystein Omvik fratrer sin stilling.«Omvik søker nye utfordringer og fratrer stillingen som Finansdirektør per 18. januar 2016», heter det i meldingen.Hofseth International AS, et deleid selskap av styreleder og primærinnsider Roger Hofseth i Hofseth BioCare ASA har dermed inngått avtale om kjøp av 322.777 aksjer i HBC eid direkte eller indirekte av Øystein Omvik.Aksjene kjøpes til en kurs på 3,25 kroner tilsvarende et samlet vederlag på 1.049.025,25 kroner.Etter denne transaksjonen vil Hofseth International AS eie totalt 2.474.063 aksjer i HBC, hvilket utgjør 2,24 % av totalt antall utestående aksjer i selskapet. Øystein Omvik vil etter transaksjonen ikke eie aksjer direkte eller indirekte i HBC.Les meldingen her.