Kjos vurderer europeisk flysamarbeid

- Vi vil definitivt se på samarbeid med andre lavkost-aktører, sier Bjørn Kjos.

Bjørn Kjos - Foto: Finansavisen

Norwegian-sjef Bjørn Kjos skal være interessert i å samarbeide med andre europeiske lavprisselskaper, som Ryanair og EasyJet, for å utvide sitt kortdistanse nettverk. Ifølge Reuters kommer det frem av et intervju Kjos har hatt med Reuters.- Vi vil definitivt se på samarbeid med andre lavkost-aktører. Vi kan ikke dekke hele Europa, sier Kjos til Reuters på en konferanse i Dublin.Norweian-sjefen mener et samarbeid kan gi selskapet mulighet til å fly passasjerer til så mange som 2.000 destinasjoner, i stedet for rundt 450 ruter.Norwegian bruker som kjent Boeing 787 Dreamliners til å fly passasjerer til USA og Asia. Kjos gjør det klart at disse operasjonene allerede er lønnsomme med kun 7-8 fly.