Lakseeksportør: - Alt er bare trist. Jeg har ikke ord

- Det er enorme beløp som er tapt, sier lakseeksportør.

laks, fisk, fiskehandel

Lakseprisen fortsetter ned. Ifølge Intrafish er prisen ned over 20 kroner pr kilo siden nyttår. På én uke har prisen falt rundt 10 kroner.Aktører i markedet for fersk laks melder om avventende marked, og lite handel. 3-4 kgs fisk går for 43 kroner pr kilo, mens 4+ kg  går for 44 kroner kiloen.-Det var helt sykt at prisen gikk til 70 kroner i utgangspunktet. Det gjorde at alle begynte å slakte, og prisene stupte, sier en eksportør ifølge TDN Finans til Intrafish.De har «tapt» flere millioner kroner i uken den seneste tiden.- Det er enorme beløp som er tapt. Dette er det mest dramatiske jeg har vært med på i min tid som eksportør. Alt er bare trist. Jeg har ikke ord, sier han.