Norwegian-fly innstilt fra USA til Karibia

Norwegian kansellerer lørdagens flygninger fra USA til Karibia som følge av snøstormen i USA.

Svein Østerhus

Avganger fra New York, Boston og Washington/Baltimore til Martinique og Guadeloupe er innstilt, melder VG.– Vi har ingen flyging til New York i dag fra Oslo, men vi vet ikke hva som skjer med været. Det kan raskt endre seg, og vi oppfordrer passasjerene til å sjekke hjemmesiden vår. Skjer det noe, vil de som har registrert mobilen hos oss få en sms, sier Charlotte Holmebergh Jacobsson, presseansvarlig hos Norwegian.Hittil har over 7.100 flyavganger til og fra flyplasser i USA blitt kansellert fredag og lørdag, ifølge nettsiden FlightAware.SAS opplyser på sine nettsider at de lørdag kansellerer fly i begge retninger på ruten fra København til Washington og i begge retninger på rutene mellom Oslo, Stockholm, København og New York. (©NTB)