Ser Nordic Semiconductor opp over 50 prosent

Meglerhus ser stor oppside i Nordic Semiconductor-aksjen.

Meglerbordet hos DNB Markets. Aksjer Aksjehandel Børs Børskurs Økonomi Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Nordic Semiconductor arrangerer kapitalmarkedsdag onsdag denne uken. DNB Marketsi venter at anledningen vil bli benyttet til å underbygge vekstforventningene for salget innen Bluetooth Smart gjennom 2016. «På våre estimater vil markedsveksten her ligge på 60-70 prosent gjennom de neste årene og vi venter i tillegg økende visibilitet når det gjelder selskapets muligheter for å ta markedsandeler. Vi har en kjøpsanbefaling på Nordic Semiconductor og har oppjustert kursmålet fra 52 til 57 kroner pr aksje», skriver meglerhuset i dag.Kursen stengte fredag på 37,65 kroner pr aksje. Den potensielle oppsiden er dermed på over 50 prosent.