Sissener ble tatt på feil fot: Har kjøpt i disse to aksjene på nyåret

Jan Petter Sissener hadde forventet seg et jule- og nyttårsrally.

Jan Petter Sissener. Foto: Iván Kverme / Finansavisen

Jan Petter Sissener og hans Sissener Canopus gjorde en bommert i Renault.Etter å ha kvittet seg med bilaksjen har han valgt å spre investeringene litt mer, skriver DN.- Vi har kjøpt en del i Telenor og forsikringsselskapet Prudential, og så har vi beholdt litt i cash. Vi hadde tro på et jule- og nyttårsrally og ble tatt litt på feil fot, sier Sissener.Børsuroen frustrerer veteranen, men han mister ikke fatningen.- Vi har sett det før, og spør oss selv «er det annerledes»? Så finner vi ut at det egentlig ikke er det, men er snakk om mye støy og massepsykologi, fortsetter Sissener overfor avisen.Les også: Tror på «Big Oil» i 2016Les også: - Klarer man ikke å huske det, er man ikke kompetent til å lede TelenorOljeprisen ser rødt igjenHan hisser seg heller ikke opp over at Brent-oljen kom seg over 30 dollar i løpet av tirsdagen.- Én fugl skaper ingen sommer. Jeg tror du skal langt opp før du ser noe vesentlig økning i aktiviteten for offshoreselskapene. Når det er hundre rigger for mye blir det ikke færre av at oljeprisen går fra 28 til 30 dollar, sier Sissener til DN.Brent-oljen er for øvrig tilbake på tapersporet onsdag, og mars-kontrakten handles i morges for 28,09 dollar fatet, ned 2,3 prosent i dagens handel.WTI-oljen faller 3,4 prosent til 27,48 dollar fatet.