Slik åpner Wall Street

Åpningsuken 2016 ble den verste Wall Street har hatt på 2016, men mandag er det oppgang i sikte.

megler, nyse, new york, wall street
Børs

Amerikanske børser trosser det slitne børsklimaet i Kina og følger europeiske markeder opp mandag. Ti minutter uti handelsdagen er Dow Jones opp 0,32 prosent, S&P 500 stiger 0,36 prosent, mens Nasdaq er opp 0,49 prosent. Analytiker Edward Meir i INTL FC Stone skriver ifølge TDN Finans i en oppdatering at han venter nok en sølete uke, men ikke i samme skala som forrige uke der det var «en vill flukt i noen markeder».Denne uken markerer også starten på resultatsesongen i USA. Mandag etter børsslutt offentliggjør Alcoa selskapets kvartalsrapport. Før børs meldte selskapet om en kontrakt med GEs luftfartsdivisjon på 1,5 milliarder dollar. Alcoa stiger 0,4 prosent. New York Post melder ifølge CNBC at Yahoo planlegger å bruke tre milliarder dollar for å fremme innholdet sitt på internett. Selskapet har ikke kommentert saken. AksjenApple Music har passert 10 millioner abonnenter og aksjen stiger 1,1 prosent.Disneys Star Wars: The Force Awakens holdt seg på topp på kinolisten nok en helg. Totalt har filmen spilt inn 812 millioner dollar, som er ny rekord. Disney-aksjen er opp 0,7 prosent.

Nyheter
Børs