Slipper ikke unna børsfall

Men Finansavisens innsideportefølje tapte litt mindre enn børsen også sist uke.

Børsen har fått en røff start på året, og Finansavisens innsideportefølje slipper ikke unna.I uken som gikk falt porteføljen 5,3 prosent, hovedindeksen 5,9 prosent. Så langt i år leder innsiden med minus 11,7 vs. minus 12,4 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Ny, stygg Frontline-smell Frontline belastet porteføljen med en nedgang på 15,3 prosent, og aksjen falt dermed nesten like mye som uken før.Aksjen er nå faktisk ned nesten 30 prosent siden den ble tatt inn i porteføljen 4. desember.Sparebank 1 SR-Bank utmerket seg også negativt, med en nedgang på 6,6 prosent.De tre øvrige aksjene falt mindre enn markedet.North Energy var uendret i løpet av uken, og klarte seg dermed best. Entra Eiendom og Q-Free falt hhv. 1,4 og 3,4 prosent.Finansavisen gjør ingen endringer i porteføljen.