Solgte seg ut av aksjer for 3 år siden, nå er han klar for bunnfiske

Tromsø-investor meneret lavt marked byr på muligheter.

borsen

- Jeg er i høyeste grad en amatør på aksjesalg, og holder meg orientert med å følge kursene og lese avisene. Det artigste med aksjesalg er at du kan tjene penger fra den ene dagen til den andre, sier Tromsø-investor Gunnar Wilhelmsen til DN.Avisen skriver at Wilhelmsen gikk ut av aksjemarkedet for tre år siden og brukte aksjepengene til å investere i eiendom. Blant annet kjøpte han forsvarsalliansen Natos nordligste ubåtbase Olavsvern rett utenfor Tromsø for 38 millioner kroner.Han forteller til DN at han vurderer på nytt å gå inn i et fallende aksjemarked der han tror man kan gjøre gode investeringer.– Nå har aksjemarkedet kommet så langt ned at vi vurderer å gå inn det neste halvåret, sier Wilhelmsen, mens han sjekker Oslo Børs på den store Apple-skjermen på skrivebordet. Der har hovedindeksen falt med 15 prosent siden nyttår og lå torsdag på rundt 520 poeng, som er det laveste nivået siden oktober 2013. Hele oppgangen på Oslo Børs fra oktober 2013 til januar 2016 er borte.– Det begynner å bli muligheter når markedet er så lavt, og det skal ikke så mye lenger ned, sier Wilhelmsen til avisen, før han legger til at «det er vanskelig å treffe bunnen» og vanskelig å si hvor langt ned markedet skal gå, sier han til avisen.