Trader om markedsuro: - Det er egentlig ganske kjekt nå

Daytrader Svend Egil Larsen synes markedsuroen er «kjekk».

Svend Egil Larsen. Foto: Kent Skibstad.

Etter å ha fått ungene ut og på skolen gjorde daytrader Svend Egil Larsen fra Sola noen raske handler torsdag morgen, skriver DN.– Jeg kjøpte Prosafe og BW Offshore, men skal ut igjen fredag, sier Larsen. Like før børsslutt onsdag kjøpte han også noen aksjer i Havfisk. Torsdag morgen var de solgt igjen.– Det var en krone pluss, konstaterer Larsen, som ifjor takket være, en for ham, langsiktig handel hadde et godt år med «noen millioner i pluss».Svend Egil Larsen sier til DN at han ser store muligheter i urolige tider for oljesektoren.– Volatilitet er det jeg lever av. Det er egentlig ganske kjekt nå. Uroen trenger ikke stanse for min del, sier Larsen.