Uheldige Jan Petter Sissener bommet med timingen

Jan Petter Sissener dumpet aksje i kjølvannet av kraftig kursfall, men så stemte ikke nyheten som førte til fallet.

Jan Petter Sissener. Foto: Iván Kverme / Finansavisen

Canopus-fondet til Jan Petter Sissener var maksimalt uheldig med timingen i Renault-aksjen, skriver DN.Aksjen stupte sist torsdag da det ble det kjent at franske myndigheter hadde raidet bilprodusentens kontorer. Fagforeningen i selskapet stod bak lekkasjene.– Renault var uheldige med markedskommunikasjonen. Man forventer at ledelsen i et selskap kvalitetssikrer informasjonen, men det gjorde ikke Renault. Derfor kom det ikke frem at dette var etterforskning rettet mot alle franske bilprodusenter. Så da falt aksjen 20 prosent, sier Sissener til avisen.Sissener solgte seg helt ut av Renault som følge av børsraset. Ved årsskiftet var Renault fondets femte største posisjon med 4,53 prosent av kapitalen.