Ukens 22 anbefalte aksjer

Aksjeekspertene i DNB, Nordea og Arctic satser denne uken på 22 aksjer på Oslo Børs.

Aksjestrategene Kristian Tunaal i DNB Markets og Erik Roland i Nordea Markets, og investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management anbefaler ifølge DN i alt 22 aksjer denne uken.Roland er enig med Tunaal om Bakkafrost og Aker-kontrollerte Ocean Yield, og med Collett om Yara og Marine Harvest.Tunaal og Collett er enige om Norwegian.Ukens 22 anbefalte aksjer AF GruppenAkva GroupAustevoll SeafoodBakkafrostDNBEuroprisGjensidigeHavfiskHöegh LNGMarine HarvestNELNorwegianNRC GroupOcean YieldOrklaProtector ForsikringStorebrandVeidekkeWeifaXXLYaraZalarisArctic vant DNs porteføljekonkurranse i fjor, men har kommet veldig skjevt ut i år etter å ha gått på en rekke miner.Bionor Pharma og Tanker Investments var blant dem som ble kastet ut i forrige uke , mens Det norske røk ut uken før .Arctic-porteføljen har falt 16,5 prosent så langt i år, mens Nordea Markets og DNB Markets ligger mindre ille til, etter å ha notert seg for nedganger på hhv. 8,5 og 10,7 prosent.Hovedindeksen står (per 18/1) i minus 10,7 prosent så langt i år.