Ulltveit-Moe om børsfallet: «Fallende kniv»-metaforen er passende

InvestorJens Ulltveit-Moe mener det er skummelt å forsøke å anslå hvor langt Oslo Børs skal falle.

Børs

Det finnes ingen tegn til at den negative trenden skal snu. Investor Jens Ulltveit-Moe mener det er vanskelig å si hvor langt det skal falle, skriver Dagens Næringsliv.- Den lavere oljeprisen er opplagt dårlig nytt for Norge, og tynger Børsen. Hvor langt det skal falle, er imidlertid vanskelig å si. «Fallende kniv»-metaforen er passende, sier investor Jens Ulltveit-Moe til avisen, og sikter til at det kan være farlig å forsøke å gripe en fallende kniv.Han mener fallet i oljeprisene er en typisk overreaksjon, men har tro på noen utpreget snarlig oppgang. Han tror prisene kan hente seg inn opp mot 45 dollar mot slutten av året, men mener prisoppgangen videre derfor vil gå sakte.

Nyheter
Børs