Fire minutter etter at handelen tok til på New York-børsen har den teknologitunge Nasdaq-indeksen lagt på seg 1,43 prosent og står i 4.399,45 poeng, mens Dow Jones står i 16.132,65 poeng etter en oppgang på 0,99 prosent.Empire ManufacturingDen amerikanske Empire Manufacturing-indeksen steg fra minus 19,37 i januar til minus 16,64 i februar. Forventningen lå på minus 10,00.Empire Manufacturing er hver måned den første regionale undersøkelsen om forventningene hos amerikanske innkjøpssjefer.OljeOljeministerne i sentrale OPEC-land og Russland har blitt enige om å fryse produksjonen på 11. januar-nivå.Møtet mellom Russland og noen av de sentrale aktørene i Opec på tirsdag var vellykket, sier Qatars energiminister Mohammed Saleh al Sada ifølge Bloomberg News og TDN Finans.EULederen for det europeiske råd reiser Europa rundt for å forsøke holde samarbeidet på plass. - Dette er virkelig kritiske tider. Det finnes en reell risiko for at EU kan bryte sammen, uttaler Donald Tusk, leder for det europeiske råd, ifølge Business Insider.