Netfonds Bank tror Oslo Børs åpner ned 1,04 prosent i dag.«De asiatiske børsene endte ned torsdag, tiltross for at Fed-sjef, Yellen, indirekte sa, i en tale i går, at rentepolitikken vil endres om uroen i verden fortsetter, eller eskalerer. Når det er sagt, ettersom korreksjonen har festet seg blant investorene, må vi forvente at volatiliteten vil vare en god stund til. Utvalgte hendelser i dag; Makro: US Jobless Claims. Resultater: Orkla, Norwegian, Yara, Kongsberg Gruppen», skriver Netfonds.En rekke selskaper har sluppet tall på morgenkvisten, noe som kan bety større utslag for enkeltaksjer. Blant selskapene som har vært i aksjon finner vi NextGenTel, Kitron, DNO, Yara, Biotec Pharmacon, Birdstep, EMGS, Kongsberg Gruppen, Awilco Drilling, Veidekke, Norwegian, Kid og Orkla.Oljeprisen holder seg på bunnivåer. Brent april-olje står 30,79 dollar fatet, ned 0,2 prosent, mens prisen var 30,88 dollar fatet da børsen stengte onsdag. Den amerikanske lettoljen (WTI) er ned 1,5 prosent til 27,05 dollar fatetBørsen i Hong Kong fulgte trenden fra Europa da den torsdag gjenåpnet etter tre dagers nyttårsfeiring. Hang Seng-indeksen falt tidlig til sitt laveste nivå på over tre år.Nedturen er på 4,7 prosent. Fredag falt indeksen 12 prosent før børsen tok en ekstra langhelg.– Man kunne ikke unngå et fall ettersom det har vært nedgang alle andre steder den siste tiden, og de samme bekymringene er der fortsatt: oljepris og global tilbakegang, sier Steven Leung ved analyseselskapet UOB Kay Hian.Også andre børser i Asia er preget av massesalg og røde tall, blant annet i Seoul og Singapore. Tokyo, Shanghai og Taipei holder torsdag stengt på grunn av offentlige helligdager.Det ble en blandet dag for børsene i New York onsdag. NYSE falt, mens Nasdaq steg.Fasiten viser at Dow Jones falt 99,64 poeng (0,62 prosent) til 15.914,74, etter å ha vært oppe i 16.201,89 tidligere på dagen. Walt Disney ledet an etter å ha sluppet tall etter børsslutt tirsdag.Den bredere S&P 500-indeksen endte ned beskjedne 0,02 prosent til 1.851,86.Teknologitunge Nasdaq steg derimot 0,35 prosent til 4.283,59.Hovedindeksen på Oslo Børs endte på 530,46 onsdag, etter en nedgang på 0,16 prosent.Indeksen snudde dermed ned igjen på ettermiddagen, etter å ha snudd tidlig nedgang til oppgang.Kongsberg Gruppen: Kl. 07.00, presentasjon i Vika Atrium kl. 08.15Norwegian Air Shuttle: Kl. 07.00, presentasjon i Danske banks lokaler kl. 08.30Orkla: Kl. 07.00, presentasjon i Oslo konserthus kl. 08.00Veidekke: Kl. 07.00, presentasjon i selskapets lokaler kl. 08.00Electromagnetic Geo-Services: Kl. 07.30, webcast kl. 10.00Kid: Kl. 08.00Yara: Kl. 08.00, presentasjon Yaras hovedkontor kl. 09.30, telefonkonferanse kl. 14.00Wilh. Wilhelmsen Holding: Presentasjon i selskapets lokaler kl. 08.00AF Gruppen: Presentasjon på Hotel Continental kl. 08.30Hexagon Composites: Presentasjon i Felix konferansesenter kl. 08.30Norwegian Property: Presentasjon i Høyres Hus kl. 08.30Photocure: Presentasjon på Hotel Continental kl. 08.30Wilh. Wilhelmsen: Presentasjon i selskapets lokaler kl. 08.30NextGenTel Holding: Presentasjon i Felix konferansesenter kl. 09.00Awilco Drilling: Presentasjon i Awilhelmsens lokaler på Aker Brygge kl. 10.30Kitron: Presentasjon i Felix konferansesenterBirdstep TechnologyJæren SparebankTotens SparebankWestern Bulk     Mosaic (før USA-markedet åpner), Nokia, Rio Tinto, Topdanmark, Viking Supply Ships, Bilfinger, Total, Boliden, SBM Offshore, Bunge, AIG,Sverige: Rentebeslutning, kl. 9.30Norge: Offentliggjøring auksjon statskasseveksler, kl. 12.00USA: Førstegangssøkende ledighetstrygd, per 6. februar, kl. 14.30Kitron: Kapitalmarkedsdag, Felix konferansesenter, kl. 11.30USA: DOE, ukentlige gasslagertall, kl. 16.30