I tirsdagens rapport fra Investtech anbefales salg av aksjer i Scatec Solar og Höegh LNG Holdings.- Scatec Solar ASA har utløst flere salgssignaler fra formasjoner siden i fjor sommer. Aksjen ligger dessuten i en fallende trend og fortsatt negativ utvikling innenfor denne indikeres. Fallende trender indikerer at selskapet er inne i en negativ utvikling og at kjøpsinteressen blant investorer er avtagende. Risikoen er høy ettersom det ikke er definert noe støtte under dagens kurs. Ved en reaksjon opp ligger det motstand ved 39,40 kroner på mellomlang sikt. Høyt volum på nedgang indikerer at usikkerheten er økende og at mange investorer går ned i pris for å bli kvitt aksjene sine. Aksjen er negativ på innsidehandler. Vurdering: Salgskandidat, skriver Investtech.- Höegh LNG Holdings beveger seg i en fallende trend, og videre nedgang indikeres. Aksjen har de siste ukene reagert ned etter å ha testet motstanden ved 92 kroner. Ved en videre nedgang ligger neste støtte først ved 68 kroner på mellomlang sikt. Negativ volumbalanse bekrefter den svake utviklingen og varsler om en økende usikkerhet blant investorer. Vurdering: Salgskandidat, avslutter Investtech.