Børsindeksene på Wall Street har åpnet året historisk stygt.Og skal man tro en teknisk analytiker i Bank of America har det verste fortsatt ikke truffet markedet.- S&P 500 kan falle helt ned til 1.600 poeng, sier Stephen Suttmeier, leder for teknisk analyse i Bank of America, til CNBC.Han mener at den brede indeksen i USA kan falle ytterligere 13 prosent, hvilket totalt betyr en nedgang på 25 prosent siden toppen i mai 2015.Ifølge Suttmeier har markedet mistet hva han omtaler som ”lederne i markedet”, hvilket har bidratt til å holde det generelle sentimentet positivt.Eksempelvis har  teknologiaksjer falt mye den siste tiden sammen med detaljhandelselskaper som Starbucks, Nike og Home Depot.Amazon og Netflix har begge falt rundt 25 prosent, mens de overnevnte selskapene er ned henholdsvis 8, 10 og 14 prosent.- Enkelte av disse selskapene har begynt å falle stygt, sier han, og refererer til at ytterligere nedgang er svært sannsynlig.Samtidig påpeker Suttmeier at en ytterligere nedgang i aksjemarkedet vil bidra til å presse gullprisen videre opp.- Vi avskriver ikke muligheten for en gullpris over 1.350 dollar. Kanskje til og med helt oppe i 1.550 dollar, sier han.Det betyr en oppgang på hele 300 dollar i gullprisen, som allerede har steget 17 prosent.