Det ble en blandet dag for børsene i New York onsdag. NYSE falt, mens Nasdaq steg.Fasiten viser at Dow Jones falt 99,64 poeng (0,62 prosent) til 15.914,74, etter å ha vært oppe i 16.201,89 tidligere på dagen. Walt Disney ledet an etter å ha sluppet tall etter børsslutt tirsdag.Den bredere S&P 500-indeksen endte ned beskjedne 0,02 prosent til 1.851,86.Teknologitunge Nasdaq steg derimot 0,35 prosent til 4.283,59.
Janet YellenAmazon
I dag gikk Federal Reserve-sjef Janet Yellen på talerstolen hos House Financial Services Committee i Kongressen.Der uttrykte hun forventninger til gradvise renteøkninger, samtidig som hun gjorde det klart at vedvarende markedsuro kan få sentralbanken til å gå bort fra de mange renteøkningene Fed tidligere har signalisert for 2016.- Finansielle forhold i USA støtter ikke like mye opp om vekst, sa Yellen.Amazon-aksjen stiger 1,7 prosent i etterhandelen etter at selskapet annonserte et tilbakekjøpsprogram på fem milliarder dollar.