- Er interessert i Yahoo

Denne uken ble det kjent at Yahoo vurderer strategiske alternativer. Verizon kan bli en potensiell kjøper.

Børs

Verizon Communications styreformann og CEO, Lowell McAdam, var fredag gjest hos Jim Cramer på CNBC "Mad Money". Der bekreftet han at selskapet vurderer å legge inn et bud på Yahoo.McAdam har tidligere uttalt at selskapet strategi kan deles inn i tre nivåer: ha gode tilkoblingsmuligheter, eie plattformer for å drive trafikk til sitt nettverk, samt eie innhold som støtter Verizons økosystem.Etter at Yahoo la frem relativt svake kvartalstall denne uken ble det på nytt spekulert i toppsjefen, Marissa Mayers fremtidige strategi.Selskapet slanker staben og kutter kostnader, og sa at det også vurderer salg av eiendeler eller strategiske alternativer – også kjent som oppkjøp eller fusjon.Når Cramer spurte McAdam om Verizon ville vurdere å legge Yahoo til sin trelags strategi, svarte McAdam;- Vi må forstå trender. Men til riktig pris, tror jeg det å koble noen av deres eiendeler opp mot AOL og ledelsen ville være bra.

lowell mcadam
verizon
yahoo
oppkjøpsrykter
Nyheter
Børs