Swedbank-forvalter Martin Mølsæter har siden nyttår økt beholdningen av DNB-aksjer i fondet «Generator» fra null til nesten 11 prosent av fondets verdi, skriver Dagens Næringsliv.- Fra å være kraftig undervektet i finanssektoren i Norge, har aksjefondet de siste ukene økt gjennom kjøp av DNB, sier Mølsæter til avisen.- Årsaken er at vi mener aksjen er blitt straffet altfor hardt både absolutt og relativt til svenske banker. Det ser ut som om hele banksektoren straffes hovedsakelig for frykt for dårligere inn­tjening i form av lavere rentenetto og høyere tap, mer enn at det er frykt for balansen, påpeker han.Forvalteren sammenligner nå DNB med storbanken Deutsche Bank, som har hatt søkelyset rettet mot seg denne uken.- Banken tjener ikke noe som helst delvis på grunn av store bøter den må betale og lav lønnsomhet på driften. DNB derimot tjener så mye penger at de tåler betydelige tap i tiden fremover. Vi tror også oljeprisen vil stige de neste månedene. Da vil internasjonale bank­investorer kjøpe DNB, sier Mølsæter til DN.