John Fredriksens Seadrill har en gjeld på nesten 11 milliarder dollar, tilsvarende 92 milliarder kroner, og. De har imidlertid planen klar for hvordan riggselskapets kjempegjeld skal håndteres, skriver Dagens Næringsliv.- Vi har kikket på alle alternativene, og har en klar retning nå. Den har vi bygd opp sammen med rådgiverne våre, sier Seadrill-sjef Per Wullf til avisen.- Vi har arbeidet med rådgiverne våre de seneste tre-fire månedene. Vi har hatt en prosess hvor styret har vært inkludert, men jeg kan ikke fortelle om detaljene ennå, påpeker han, og forteller videre at de nylig la frem redningsplanen for hovedaksjonær Fredriksen og styret.- John kjenner til planen. Vi hadde styremøte i forrige uke hvor vi gikk gjennom den, sier Wullf.Eierskapet til Seadrill og riggene i systemet er ifølge avisen komplisert og fordelt på en lang rekke ulike selskaper, der det er krysseierskap og garantier på tvers. Hver enkelt rigg er også organisert i hvert sitt selskap, og det er 50 banker med i lånesyndikatene.- Idet løsningen blir lansert, er det mange interessenter som skal være med på en eller annen måte. Derfor tar det litt tid. Dette er jo komplekst, men vi håper å ferdigstille innen utgangen av andre kvartal, sier Seadrill-sjefen til DN.