Finansavisens innsideportefølje mister litt av forspranget til børsen.Mens hovedindeksen på Oslo Børs steg 1,7 prosent sist uke, la innsideporteføljen på seg 1,0 prosent.Innsidens ledelse er nå dermed minus 5,1 vs. minus 7,8 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Frontline ødelaFrontline bidro nok en gang negativt, og var ukens svakeste aksje med et fall på 7,3 prosent.Aksjen er nå ned over 32 prosent siden den ble tatt inn i porteføljen 4. desember.Merk at det sist uke ble gjennomført en spleis i Frontline-aksjen. Fem gamle aksjer ble til én. Alle historiske kurser i tabellen er oppdatert.Oljemyggen North Energy, som dro lasset uken før, noterte seg for en nedgang på 1,6 prosent.Ukens sprekeste aksje var Sparebank 1 SR-Bank, som spratt opp 8,7 prosent etter sterke kvartalstall.Entra bidro med en oppgang på 3,6 prosent, mens Q-Free la på seg 1,3 prosent - litt mindre enn markedet.DNB kommer innFinansavisen tar denne uken DNB inn i porteføljen.Flere innsidere har kjøpt aksjer, deriblant DNB Markets-sjef Ottar Ertzeid og styreleder Anne Carine Tanum.Sistnevnte la dermed over 10 millioner på bordet, og har nå DNB-aksjer for over 40 millioner kroner.Ut av porteføljen går Entra, og avisen tar dermed et tap på 3,7 prosent siden den kom inn i oktober i fjor.