Nordic Semiconductor stiger 4,6 prosent til 40,66 kroner etter fremleggelsen av tall. -Ingen store overraskelser, men selskapet venter flate proprietære inntekter i 2016 sammenlignet med 2015. Det er meget positivt og forklarer nok oppgangen i dag, sier analytiker Aleksander Høst i ABG Sundal Collier til TDN Finans.Høst mener Nordic Semiconductor er en aksje man bør eie i 2016. Han har en kjøpsanbefaling med kursmål 60 kroner.- Jeg mener Nordic er et fantastisk selskap og et klart tema for 2016. Her er det bare å kjøpe med begge hender, sier han til nyhetsbyrået.Analytikeren mener Nordic Semiconductor er en klar oppkjøpskandidat som vil kunne ha stor strategisk verdi for en eventuell kjøper.- Man kan få priser som er langt over den fundamentale verdien. Det ser vi for Opera Software hvor budet er 71 kroner, langt over siste børskurs før budet, sier Høst.