Mandag falt Oslo Børs over fire prosent. Tirsdag var hovedindeksen ned over 1,5 prosent, men ser ut til å hente seg inn nå. En drøy halvtime før børsen stenger står indeksen i 531,79, ned 0,8 prosent.-Verktøykassen for penge- og finanspolitisk stimulans er snart oppbrukt, og mange næringer strever med overkapasitet. Deler av økonomien må tilpasse seg noe lavere aktivitetsnivå. Dette tar alltid noe tid, og kan oppfattes krevende, sier forvalter Hogne Tyssøy i Holbergfondene til TDN Finans.Han understreker at makrobildet i USA, Kina og EU på ingen måte er helsvart.-Det er en viss økonomisk vekst, og arbeidsledigheten er fallende i Europa og USA, sier han.Aksjemarkedet har korrigert seg såpass mye at det fremstår som attraktivt for langsiktig sparing, mener Tyssøy.Ifølge nyhetsbyrået satser Holbergfondene på tradisjonell industri, som Yara, Hydro og Borregaard.-Vi eier også mye sjømataksjer. Det ser ut som den sektoren skal gjøre det bra både på kort og litt lengre sikt, sier Tyssøy.