Kollaps i LinkedIn

Det ble en tøff ukesavslutning for USA-børsene. Nasdaq falt hele 3,3 prosent.

Tech-aksjer fikk en trist avslutning på uken fredag, og ferske jobbtall støttet opp om teorien at renteheving kan bli utsatt.Dow Jones sluttet ned 1,3 prosent, mens den bredere S&P 500 falt 1,9 prosent.Teknologitunge Nasdaq endte ned 3,3 prosent til 4.363.Det ble omsatt om lag 950 millioner aksjer på New York-børsen, mot 2.300 millioner aksjer på Nasdaq..Ferske arbeidsmarkedstall (non-farm payrolls) viste at det ble skapt 151.000 nye jobber utenfor jordbrukssektoren i USA i januar.De var ifølge Reuters ventet at det ble skapt 190.000 nye jobber.- Markedet forsøker å finne ut hva det innebærer for Fed. Rapporten, som var et lite vakuum, kan indikere at Mars igjen er på bordet, sier Bruce Bittles, sjefstrateg i Robert W. Baird i Milwaukee, til Bloomberg News.Blant tech-aksjene på Wall Street raste LinkedIn over 43 prosent, etter at selskapet la frem ferske kvartalstall fredag.LinkedIn guider tregere inntektsvekst på grunn av dårligere annonsesalg enn hva som var ventet.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også