Denne uken velger investeringsdirektør Stig Myrseth å stokke om på Dovre-porteføljen. Marine Harvest og Yara kommer inn mens Panoro Energy og Opera Software går ut.- Vi slipper denne uken Marine Harvest og Yara inn i Dovre-porteføljen. Sistnevnte tilbyr en P/E på 8-tallet for inneværende år med stabile inntjeningsutsikter. Dette sammen med lav gjeld og en direkteavkastning rundt fem prosent blinker aksjen ut som billig, slår Myrseth fast.- Mens Marine Harvest er ned fire prosent hittil i år, setter fremtidsprisene på laks på Fishpool stadig nye rekorder. Den sterke prisutviklingen på den underliggende råvaren gjør at de siste ukers tilbakeslag i aksjen fremstår som en kjøpsanledning, avslutter Myrseth.
Dovre-porteføljen består dermed av følgende aksjer:
•             Kongsberg Automotive•             Storebrand•             DNO•             American Shipping Company•             Marine Harvest•             Yara