Ivar S. Fossum, CEO i Nordic Mining. Foto: Finansavisen

Nordic Mining øyner nytt marked

Nordic Mining ser muligheter i litium.

Keliber har inngått intensjonsavtale med en internasjonal kjemikalieprodusent med fokus på litium-kjemikalier, går det frem av en børsmelding fra Nordic Mining mandag morgen.Ifølge det Oslo Axess-noterte selskapet, som eier rundt 25 prosent av Keliber, er partenes intensjon å etablere et teknisk og kommersielt samarbeid for å evaluere produkt- og markedsføringsstrategier for litium-produkter basert på Kelibers planlagte produksjon i Finland.Partene skal evaluere muligheten for at Keliber kan bli en fremtidig leverandør til samarbeidspartnerens omfattende internasjonale markedsføringsnettverk.Nordic Mining stiger 1,75 prosent til 58 øre i tidlig handel på Oslo Børs.


Daglig leder

RH Raadgiverhuset Rekruttering • Statsbygd i Trøndelag

Les også