FMC Technologies har 19.000 ansatte på verdensbasis, hvorav 3200 i Norge. I sommer ble cirka 15 prosent sagt opp. FMC-sjef John T. Gremp mener det er viktig å restrukturere organisasjonen og redusere kapasiteten, skriver Dagens Næringsliv.- Det gjør vi nå. Vi gjør det raskt og aggressivt. Vår sterke balanse gjør oss trygg på at vi vil overleve nedturen, men vi må ta grep. Målet er å komme styrket ut av krisen, sier Gremp til avisen, og påpeker at oljenedturen er alvorlig.- Den vil vare lenger enn vi trodde. Ingen er uberørt. Man må gå flere tiår tilbake i tid for å finne noe lignende, sier FMC-toppen.Gremp påpeker at det ikke er hjelpsomt å ikke være ærlig.- Situasjonen er svært utfordrende og den vil vare en stund. Men vi minner våre ansatte, særlig de i Norge, om at dette vil snu en dag. Jeg vet bare ikke når, sier oljesjefen til DN.