Slik åpner Wall Street

ADP-rapporten og sterkere oljepris trigger oppgang på Wall Street.

Børs

ADP-rapporten viste at det i januar ble skapt 205.000 nye jobber i privat sektor i USA. Tallet var langt bedre enn ventet, og Wall Street stiger fra start.Dow Jones- indeksen åpner opp 0,45 prosent, S&P500 stiger 0,31 prosent mens Nasdaq er opp 0,23 prosent.Senere i dag venter markedene PMI-indeks, ISM-indeks for servicenæringen samt oljelagertall fra EIA.Kvartalsesongen fortsetter onsdag. General Motors melder om en fortjeneste på 1,39 dollar per aksje. Ifølge CNBC var det ventet 1,21 dollar per aksje. Også inntektene slo konsensusestimatet. Aksjen faller likevel 2,3 prosent fra start, til 28,96 dollar.Farmasiselskapet Merck melder om en fortjeneste på 0,93 dollar per aksje, mot ventet 0,91 dollar per aksje. Inntektene var marginalt under konsensusestimatet. Merck-aksjene faller 0,73 prosent fra start til 50,04 dollar.Yahoo meldte om en justert EPS på 10 cent per aksje mot ventet 10 cent. Teknologigiganten vil redusere arbeidsstyrken med 15 prosent og «utforske strategiske alternativer». Yahoo-aksjen åpner ned 2,15 prosent til 28,43 dollar.

wall street
general motors
yahoo
merck
resultatsesong
Nyheter
Markedskommentarer
Børs