Brent-oljen faller tirsdag 0,03 prosent til 32,87 dollar fatet, mens WTI-oljen er opp 0,94 prosent til 29,97 dollar fatet.Til sammenligning ble et fat Nordsjøolje omsatt for 33,18 dollar fatet ved børsslutt mandag.Ifølge The Wall Street Journal og TDN Finans er årsaken til svekkelsen det siste døgnet vedvarende frykt for konsekvensene av det globale tilbudsoverskuddet på olje.Anslag fra Barclays tyder på lavere etterspørsel fra USA og Kina. Samtidig er håp om samordnede produksjonskutt inntil videre ødelagt, som følge av at helgens møte mellom Saudi-Arabia og Venezuela endte uten noen plan for noe slikt.- Den eneste konklusjonen som kan trekkes, er at det ikke er tilstrekkelig smerte hos alle sider til å få dyrket frem en avtale om å støtte oljeprisen ved frivillig å redusere produksjon, sier analytiker i Energy Management Institute, Dominick Chirichella, til avisen.Han fremholder at dette vil kunne sende oljeprisen inn i en ny test av årets bunnoteringer, ettersom markedet ser ut til å forbli overforsynt på olje.