Finansavisens innsideportefølje mister mer av forspranget til børsen.Mens hovedindeksen på Oslo Børs falt 7,7 prosent sist uke, gikk innsideporteføljen tilbake 9,5 prosent.Innsidens ledelse er nå dermed minus 14,1 vs. minus 14,8 prosent.Vi minner om at porteføljen fryses fredager klokken 12:00.Blytung trio falt tosifretFrontline bidro nok en gang negativt, og var svakeste aksje også denne uken med et fall på 13,1 prosent.Bekymringer for europeisk banksektor og eksponeringen mot olje tynget bankaksjer sist uke, og DNB deiset ned over 10 prosent.Videre falt også Q-Free over 10 prosent, mens oljemyggen North Energy noterte seg for en nedgang på 8,9 prosent.Sparebank 1 SR-Bank nøyde seg med å falle 4,0 prosent, og ble dermed porteføljens eneste aksje som falt mindre enn markedet.Frontline ut på stop lossFinansavisen blir denne uken tvunget til å ta ut Frontline på stop loss.Aksjen endte ned over 41 prosent siden den ble tatt inn i porteføljen 4. desember.Merk at Frontline-aksjen ble spleiset 2. februar. Fem gamle aksjer ga en ny.Fred. Olsen Energy kommer inn etter at styremedlem Agnar Gravdal kjøpte aksjer for 336.000 kroner, uken etter at han kjøpte for 300.000 kroner.Avisen vil ikke karakterisere kjøpssignalet som glassklart, særlig siden det finner sted i et selskap Gravdal bare eier 66 prosent av, men synes det er sterkt nok til å slippe en kontantposisjon.