Aksjestrategene Kristian Tunaal i DNB Markets og Erik Roland i Nordea Markets, samt investeringsdirektør Albert Collett i Arctic Fund Management, anbefaler ifølge DN i alt 17 aksjer denne uken.Roland er enig med Tunaal om Bakkafrost, og med Collett om Yara og Marine Harvest.Tunaal og Collett er enige om Norwegian og Telenor.
Akva GroupAustevoll SeafoodBakkafrostDNBGjensidigeHavfiskHöegh LNGMarine HarvestNorwegianOcean YieldOrklaProtector ForsikringRCCLTelenorTomraYaraZalarisArctic vant DNs porteføljekonkurranse i fjor, men har kommet veldig skjevt ut i år.Arctic-porteføljen har så langt falt 16,1 prosent, mens Nordea Markets og  ligger mindre ille til etter å ha notert seg for nedganger på hhv. 4,9 og 8,0 prosent.Nordea-porteføljen er uendret fra , mens Collett ifølge avisen har tatt Europris og Weifa ut av Arctic-porteføljen. Denne består nå av Akva Group, Gjensidige, Marine Harvest, Norwegian, RCCL, Telenor og Yara.Hovedindeksen står (per 8/2) i minus 7,2 prosent så langt i år.